Overslaan en naar de inhoud gaan

voor de liefste geboortekaartjes

Gratis proefkaartje

Bootjes voor Ben & Susan

Zij een schippersdochter, hij een schipperszoon. Voor hun zoontje een kaartje met – hoe kan het ook anders – schattige bootjes. Handgetekend uiteraard! Welkom lieve David, wat een feest dat je er bent.

Geboortekaartje voor Hannah

Voor Hannah maakten we een geboortekaartje dat handgetekend én helemaal uitgesneden is. Om het een beetje haalbaar te houden maakten we hiervan een foto en is dat de uiteindelijke kaart geworden. Het originele knipwerkje stuurden we natuurlijk wel mee voor op de babykamer, schattig!

Kraftwikkel voor Eef

Een kraft wikkel met ingestoken kaart met kleine, handgetekende, illustraties. En dat in niet al te zoete roze kleurtjes maakt dit best een stoere geboortekaart, toch?

Letterpress kaart voor Jurre

Voor Gerrit & Jessica mochten we eerder (via ikblijfjetrouw.nl) al een save the date én een trouwkaart maken. Zo leuk dat we de set nu compleet mochten maken met een geboortekaart voor hun nieuwe gezinnetje. Illustraties van papa en mama olifant en een klein mammoetje.

Micky is er! (letterpress met irisdruk)

Voor de baby van Ché en Melissa mochten we een handgetekend geboortekaartje maken, wat een eer. Een kaart met irisdruk (tof kleurverloop) in letterpress, want een goed begin is het halve werk.

Zachtroze lettepress voor Lori

Voor de kleine Lori mocht ik een mooie roze letterpress kaart maken als geboortekaartje. Dat is nog eens een goed begin! De complete set bestaat uit de kaart, enveloppen, vlaggetjes én een bijpassend touwtje.

Geboortekaartje voor Catootje

Voor Maaikes eigen lieve dochter maakte ze dit lieve geboortekaartje mét irisdruk, dat is zo'n mooi kleurverloop in letterpress. Een bijpassende sluitzegel en envelop maken de set compleet. Om helemaal verliefd op te worden (dat meisje dan, hè?)!

Inspiratie & blije klanten

Het is voor ons het grootste compliment als onze klanten over the moon zijn met het kaartje voor hun pasgeboren kindje. Daarom vind je op deze pagina de verhalen achter de kaartjes die we al eerder mochten maken. Om je te inspireren en om te laten zien wat we allemaal nog meer in onze collectie hebben (of hebben gehad). Én omdat we er stiekem best een beetje trots op zijn, natuurlijk!