Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis proefkaartje

De S van Sep

Seps ouders waren eigenlijk nog aan het zoeken naar een leuk kaartje toen hij ineens besloot dat hij wel klaar voor was voor zijn geboorte. Gelukkig vonden paps en mams het gele initiaalkaartje zó leuk dat we het zonder wijzigingen (en dus snel!) voor hen konden maken.

Geboortekaartje voor Hannah

Voor Hannah maakten we een geboortekaartje dat handgetekend én helemaal uitgesneden is. Om het een beetje haalbaar te houden maakten we hiervan een foto en is dat de uiteindelijke kaart geworden. Het originele knipwerkje stuurden we natuurlijk wel mee voor op de babykamer, schattig!

Letterpress kaart voor Jurre

Voor Gerrit & Jessica mochten we eerder (via ikblijfjetrouw.nl) al een save the date én een trouwkaart maken. Zo leuk dat we de set nu compleet mochten maken met een geboortekaart voor hun nieuwe gezinnetje. Illustraties van papa en mama olifant en een klein mammoetje.

Pocketfold voor Jur

Jur kreeg een kaartje met een prachtig hartje dat zijn lieve grote zus voor hem tekende. Wat een talent! En wat een lief, persoonlijk kaartje heb je dan.

Daar is Kaat! (letterpress met irisdruk)

Voor Kaat maakten we een persoonlijk letterpress-ontwerp mét irisdruk. Alle stipjes zijn met de hand getekend, om de letters op een zo mooi mogelijke manier te vullen. Vrolijk is ie hè?!

Kraftwikkel voor Eef

Een kraft wikkel met ingestoken kaart met kleine, handgetekende, illustraties. En dat in niet al te zoete roze kleurtjes maakt dit best een stoere geboortekaart, toch?

Micky is er! (letterpress met irisdruk)

Voor de baby van Ché en Melissa mochten we een handgetekend geboortekaartje maken, wat een eer. Een kaart met irisdruk (tof kleurverloop) in letterpress, want een goed begin is het halve werk.

De familie van Jonas

Een heel persoonlijk, handgetekend ontwerp voor Jonas. Lief hoor, zo'n gezellig gezinnetje! Helemaal af.

Regenboogkaartje voor Toon

Toon kreeg het (misschien wel) uitbundigste kaartje uit onze collectie, want zo'n geboorte is een feest (zeker als je wat eerder komt dan verwacht en je het gewoon heel goed doet)!

Geboortekaartje voor Catootje

Voor Maaikes eigen lieve dochter maakte ze dit lieve geboortekaartje mét irisdruk, dat is zo'n mooi kleurverloop in letterpress. Een bijpassende sluitzegel en envelop maken de set compleet. Om helemaal verliefd op te worden (dat meisje dan, hè?)!

Zachtroze lettepress voor Lori

Voor de kleine Lori mocht ik een mooie roze letterpress kaart maken als geboortekaartje. Dat is nog eens een goed begin! De complete set bestaat uit de kaart, enveloppen, vlaggetjes én een bijpassend touwtje.

Het handje van Victor

Het kaartje voor Víctor is een mooi voorbeeld van hoe je een heel persoonlijk fotokaartje kunt laten maken zonder een gezichtje te zien. Welkom lieve Víctor!

Wit met lichtblauw voor Lewis

De kaart van Lewis is afgeleid van een kaartje uit onze collectie. Mama Roos had er echter zulke eigen ideeën bij dat je het originele ontwerp bijna niet meer herkent! Echt iets eigens dus.

Bootjes voor David

Zij een schippersdochter, hij een schipperszoon. Voor hun zoontje een kaartje met – hoe kan het ook anders – schattige bootjes. Handgetekend uiteraard! Welkom lieve David, wat een feest dat je er bent.

De voetjes van Naud

Voor Naud maakten we deze fotokaart met voetjes. Het origineel uit onze collectie was ook een fotokaart met voetjes, maar omdat de kleuren zo anders zijn is dit toch een uniek kaartje geworden.

De H van Hendrikus

Dit initiaalkaartje voor Hendrikus hebben we op speciaal verzoek in lichtblauw met een gouden labeltje gemaakt. Fijne kleurencombinatie!

Inspiratie & blije klanten

Het is voor ons het grootste compliment als onze klanten over the moon zijn met het kaartje voor hun pasgeboren kindje. Daarom vind je op deze pagina de verhalen achter de kaartjes die we al eerder mochten maken. Om je te inspireren en om te laten zien wat we allemaal nog meer in onze collectie hebben (of hebben gehad). Én omdat we er stiekem best een beetje trots op zijn, natuurlijk!