Last minute geboortekaartje nodig?

Geen probleem! We helpen je snel en graag

Last minute geboortekaartjes, wij draaien er onze hand niet voor om. Wordt je kindje vroeger geboren dan verwacht, of heb je gewoon nog geen tijd gehad om een mooi kaartje uit te zoeken? We helpen je snel en graag, ook als er haast bij is!

Oops...

Als je zwanger bent, dan heb je veel te regelen. Héél veel. En jij bent de eerste niet waarbij het uitkiezen van het geboortekaartje een beetje naar de achtergrond is geschoven. Sommige mensen vinden het geweldig om met het kaartje aan de slag te gaan (wij!), maar dat geldt misschien niet voor jou. Nu wordt je kindje echter bijna geboren, en denk je ineens weer aan dat kaartje... dat wordt een last minute klus!

Last minute kaartje vroeggeboorte

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wordt geconfronteerd met een vroeggeboorte. Dat is vreselijk spannend, en hoewel het gelukkig heel vaak goed afloopt is het niet een leuke vorm van spannend. Daarom wil je vermoedelijk even de tijd nemen om aan het idee te wennen en je kindje op krachten te zien komen. Maar je bent ook apetrots! En als het besef is ingedaald, wil je het geweldige nieuws ook rondsturen in een prachtig kaartje.

We zijn zo blij to the rescue!

Wat de reden ook is dat je nu snel een geboortekaartje wil: neem even contact met ons op. We helpen je snel en graag, en adviseren je in wat nu de slimste keuzes zijn. Zo maken we in no time en met heel veel liefde een prachtig kaartje. Snel betekent bij ons namelijk nooit dat het een onpersoonlijke klus wordt, of dat je niets meer te kiezen hebt.

Nog meer tijd besparen?

We hebben nog meer tijdsbesparende services voor je, zodat jouw last minute geboortekaartje echt snel de deur uit kan:

  • Wij zorgen er altijd voor dat jullie kaartjes kant-en-klaar geleverd worden. Je ontvangt dus geen bouwpakket dat je zelf nog in elkaar moet zetten, maar een doosje met geboortekaartjes die verzendklaar zijn.
  • We kunnen de enveloppen voor je adresseren. Dat scheelt je allereerst een kluif met schrijfwerk! Maar het zorgt er ook voor dat de enveloppen helemaal bij het ontwerp van de kaartjes passen.

Laat je het weten als we je kunnen helpen? Doen hoor!