Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis proefkaartje

We zijn zo blij, vriend van Stichting Babyspullen

En jullie dus ook! ;)

"Eigenlijk zou ik het heel fijn vinden om als bedrijf een goed doel te steunen." Wat een aantal maanden geleden begon als een hersenspinsel van Maaike, is nu een feit: We zijn zo blij is vriend geworden van Stichting Babyspullen. Wat dat precies inhoudt en waarom we voor deze stichting kozen, vertellen we je graag in dit blog.

Duurzame kaarten van We zijn zo blij

Geboortekaartjes voor de toekomst

We hebben het op social media al vaak gehad over hoe we ons bedrijf zo duurzaam mogelijk proberen te maken. Tegenwoordig lijkt echter vrijwel iedere ondernemer daarmee bezig te zijn, dus wat houdt dat nu precies in voor onze geboortekaartjes? Tijd om dat eens even lekker uit te diepen in een blog!

8 tips voor tekst op je geboortekaartje

Als je het ons vraagt, is een van de leukste dingen in de voorbereiding op de komst van jullie kindje natuurlijk het kiezen van het kaartje (nogal wiedes!). Hopelijk vallen jullie helemaal voor een kaartje op onze site. En dan? Klaar? Nou… Bijna. Eerst nog ‘even’ een tekstje verzinnen… Zucht...

Geboortekaartje met tekening van oudere zus

Geboortekaartje voor jullie tweede kindje

Of een derde. Of vierde. Nou ja, afijn…

Toen jullie eerste kindje op komst was, hebben jullie (waarschijnlijk met veel zorg) een geboortekaartje uitgekozen. Nu komt de tweede eraan. Wat fijn zeg, proficiat! Maar die hele zoektocht naar het perfecte kaartje begint nu weer opnieuw… Of niet! Want is het niet leuk is het als de kaartjes een beetje bij elkaar passen? We verzamelden de leukste tips voor bij elkaar passende geboortekaartjes.

De baby uitzet lijst

Maar dan volgens We zijn zo blij

Wij presenteren u: de Volstrekt Willekeurige Maar O Zo Handige WZZB-Babyuitzetlijst, boordevol persoonlijke aanbevelingen!

Roze voor meisjes en blauw voor jongens

...maar waarom eigenlijk?

Blauw en roze hebben traditioneel natuurlijk allebei een duidelijke gevoelswaarde: blauw is voor jongens, roze is voor meisjes. Maar waarom eigenlijk? En is dat overal ter wereld zo?

3 basistips over formaten, enveloppen en vouwwijzen

Waar begin je mee als je een kaartje ontwerpt?

Een geboortekaartje dat écht helemaal uit jullie koker komt: dat is wel heel speciaal! Wij helpen je graag het te ontwerpen. Eigenlijk kun je op die manier alles zelf kiezen, maar er zijn toch een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Hierbij een lijstje van drie zaken waar je alvast over na kunt denken:

Last minute geboortekaartje nodig?

Geen probleem! We helpen je snel en graag

Last minute geboortekaartjes, wij draaien er onze hand niet voor om. Wordt je kindje vroeger geboren dan verwacht, of heb je gewoon nog geen tijd gehad om een mooi kaartje uit te zoeken? We helpen je snel en graag, ook als er haast bij is!

We zijn zo blij - Geboortekaartje met foto

Tips fotokaartje: hoe maak je een goede foto voor je geboortekaartje?

7 tips voor het perfecte fotokaartje

Een geboortekaartje met foto is heel persoonlijk en vaak ook heel mooi, maar het staat of valt met een goede foto van je kleintje. We krijgen daar regelmatig vragen over. Soms besluiten ouders vanwege onzekerheid over hun fotoskills om geen babykaartje met foto te bestellen. Zonde en niet nodig! In dit blog delen we onze 7 tips voor het perfecte fotokaartje met je.

We zijn zo blij - foliedruk

Foliedruk, hoe doen ze dat?

Lekker hip de laatste tijd: foliedruk! Op geboortekaartjes, trouwkaarten en andere feestelijke aankondigingen zie je steeds vaker glanzende elementjes in goud-, zilver- of koperkleur. Dankzij nieuwe technieken is het namelijk een betaalbare optie geworden. Leuk! Maar hoe werkt het precies?

We zijn zo blij - verpakkingen recyclen

Wij recyclen verpakkingen!

Als jullie geboortekaartjes bij ons bestellen, krijg je ze niet in een gloedjespikfonkelnieuw doosje. Waarom we dat doen? Simpel. Het is een van de allermakkelijkste manieren om een steentje bij te dragen aan een wereld zonder afval. Een hoge inzet? Klopt, maar zonder ambitie is er nog nooit iets van de grond gekomen!

Tekst geboortekaartjes

Tekst voor op een geboortekaartje, dat klinkt makkelijk maar is het dat ook? Bij wezijnzoblij.nl zijn er naast ontwerpers ook nog taalliefhebbers, dus als we je kunnen helpen zijn we je graag van dienst.