Geboortekaartje op maat

Ontwerp op maat

Mocht je nou fan zijn van onze stijl en ontwerpen maar in de collectie nog niet helemaal de kaart van je dromen vinden, ga dan voor een geboortekaartje op maat.

We kunnen dit op meerdere manieren aanpakken, maar het werkt bijvoorbeeld goed om wel uit te gaan van één van de ontwerpen op onze site. Je ontvangt dan, als je dat fijn vindt, eerst een gratis proefkaart van dit ontwerp. Daarna horen we graag wat je aan zou willen passen.

Stijl en sfeer

Misschien ben je op zoek naar een andere kleur, andere lettertypes of wil je een detail van een andere kaart gebruiken waar je verliefd op bent geworden. Kijk voor de nodige inspiratie vooral rond op onze site (of natuurlijk op Pinterest) en laat weten welke stijl en sfeer jullie zoeken. We denken graag met jullie mee!

Zodra we voor ogen hebben hoe de kaart eruit moet gaan zien en we jullie teksten hebben ontvangen, gaan we met het ontwerp aan de slag. Je ontvangt, meestal na ongeveer een week, een PDF met het eerste ontwerp. Hierna mag je natuurlijk aangeven wat er nog aangepast moet worden en zorgen we er samen voor dat dit geboortekaartje perfect bij jullie gezin past!

Letterpress

Een letterpress-geboortekaartje is bijvoorbeeld altijd van top tot teen een persoonlijk ontwerp. Je kunt lekker uitbundige kleuren en illustraties gebruiken, maar ook een strak, typografisch letterpress-kaartje kan heel erg mooi zijn. Neem vooral even contact op als je daar benieuwd naar bent, want wij hebben altíjd zin om een letterpress-ontwerp te maken. 

Als je er alvast meer over wil lezen, kijk dan even hier

Persoonlijk ontwerp

Maar ook als je liever een ander volledig persoonlijk ontwerp wil, dat kan dat uiteraard. Leuk zelfs! We kunnen er uitgebreid over mailen of bellen, maar jullie mogen natuurlijk ook gewoon op de studio langskomen. Dan nemen we in een gesprek al jullie wensen en ideeën door en kunnen we direct veel voorbeelden en materialen laten zien.

Zo maken we er samen een prachtige kaart van! Laat ons maar weten wat we voor jullie kunnen betekenen.