Geboortekaartje op maat

Ontwerp op maat

Ben je fan van onze stijl maar vind je in de collectie nog niet helemaal de kaart van je dromen?

Ga dan voor een geboortekaartje op maat! Wij zorgen ervoor dat het kaartje perfect bij jullie gezin past.

Stijl en sfeer

De kaartjes die je op onze website ziet, maken we helemaal naar jullie smaak. Je kunt dan denken aan het aanpassen van:

  • kleur
  • lettertype
  • formaat
  • papiersoort
  • toebehoren, zoals touwtjes, enveloppen, sluitzegels en adressering

Kijk voor de nodige inspiratie vooral rond op onze site (of op Pinterest) en laat weten welke stijl, sfeer of materialen jullie zoeken. We denken graag met jullie mee!

Ontwerpproces

Als we weten waar jullie naar op zoek zijn, kunnen we met het ontwerp aan de slag. We mailen in die periode vooral veel heen en weer om het kaartje helemaal naar jullie wens te maken. Wil je meer weten over het ontwerpproces, lees dan even onze werkwijze.

Letterpress

Letterpress-geboortekaartjes zijn bij ons altijd persoonlijke ontwerpen. Je kunt lekker uitbundige kleuren en illustraties gebruiken, maar ook een strak, typografisch letterpress-kaartje kan heel erg mooi zijn. Neem vooral even contact op als je daar benieuwd naar bent, want wij hebben altíjd zin om een letterpress-ontwerp te maken. 

Bij onze collectie hebben we een uitgebreidere uitleg over letterpress opgenomen.

Persoonlijk ontwerp

Heb je al in je hoofd hoe het geboortekaartje moet worden, maar kun je het niet zelf maken en vind je het ook niet helemaal op onze site? Een volledig persoonlijk ontwerp maken we ook met liefde.

We daarover mailen of bellen, maar jullie zijn ook welkom op de studio. We nemen dan jullie wensen en ideeën door en laten jullie voorbeelden en materialen zien. Zo maken we er samen een prachtige kaart van!