Meer over ons

We zijn zo blij dat we deze leuke job samen mogen doen! Want wij, Maaike van der Zee (die met de bril) en Irene Poppelier (met die andere bril), zijn al jaren vriendinnen. En sinds we in 2011 ‘ja’ zeiden tegen onze mannen, zijn we ook nog familie. Onze mannen zijn namelijk neven van elkaar. We kregen allebei twee kinderen, die het ook nog eens heel goed kunnen vinden samen. Wat een gezelligheid! 
 
We weten dus wat we aan elkaar hebben. Wat onze band nog eens extra versterkt, is dat we onze fascinatie voor een bijzondere envelop, een typisch touwtje of een obscure paperclip eigenlijk met niemand anders kunnen delen. Dan móet je haast wel samenwerken! En omdat is gebleken dat we ook heel goed samen in de keuken kunnen staan, leek het opzetten van een webshop in geboortekaartjes ons een compleet logische vervolgstap. 
 
Onze collectie
Onze collectie kenmerkt zich door de liefde voor ontwerpen en het handwerk dat erin zit. Daarmee maak je namelijk altijd iets persoonlijks van een geboortekaartje. Verder is het een verzameling kaartjes die we zelf zó zouden versturen. Als wij het niet mooi vinden, staat het hier ook niet tussen. 
 
We zijn ervan overtuigd dat ontwerpen op maat de toekomst heeft. Steeds vaker kiezen aanstaande ouders namelijk voor een bijzonder kaartje, dat hun liefde voor hun kindje op een zeer persoonlijke wijze uitdrukt. Met onze ontwerpen als uitgangspunt, ontwerpen we unieke kaartjes voor onze klanten. Maar ook met geheel eigen ideeën kun je bij ons terecht. Laat jullie speciale verzoekjes vooral weten. Waarschijnlijk hebben we op ons rekwisietenzoldertje nog wel een idee of een materiaal liggen waarmee we aan de slag kunnen om iets heel bijzonders voor jullie te maken.
 
Naast We zijn zo blij
Omdat we niet stilzitten, is Maaike ook nog ontwerper en eigenaar bij www.ikblijfjetrouw.nl, de webshop met de leukste en liefste trouwkaarten van het land. Irene zwaait als grafisch vormgever en tekstschrijver de scepter bij Studio Parbleu.
 
Contact
Als je vragen hebt over onze collectie of onze werkwijze, neem dan vooral even contact met ons op. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te antwoorden. We vinden het een eer om voor jullie aan de slag te mogen!