Mooi versturen

Als je een bijzonder geboortekaartje hebt uitgezocht, is het natuurlijk extra leuk om er zó'n mooi setje van te maken dat ook de postbode er helemaal vrolijk van wordt. Je vindt hier alle benodigdheden en info.

Duurzame enveloppen

Duurzame enveloppen zijn lastig te vinden. Wij hebben de beste opties voor jullie geselecteerd!

Veruit het grootste deel van onze collectie bestaat uit gekleurde enveloppen. Een aanzienlijk deel daarvan is 100% gerecycled. Ook hebben we enveloppen die - helemaal of deels - gemaakt zijn van landbouwafval of andere reststromen. Ten slotte hebben we enveloppen die voor minstens 80% uit gerecycled materiaal bestaan.

Prijzen vind je bij onze prijsvoorbeelden en heb je vragen over de grondstoffen van een bepaalde envelop, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.

Zilvergrijze envelop (80% gerecycled)
Duurzame mini envelop
Amandel envelop
Abrikoos mini envelop

Enveloppen adresseren

De adressen voor de geboortekaartjes laten printen. Dat klinkt goed, of niet?

Als je de enveloppen door ons laat adresseren, hebben de kaartjes en de enveloppen helemaal dezelfde stijl en het scheelt jullie schrijfwerk. Je mailt ons een Excel met alle adressen en wij zorgen voor de rest. We ontwerpen adresbandjes op maat en we plakken ze alvast voor jullie om de enveloppen. Geen standaardontwerpen dus maar iets dat écht bij jullie kaartje past, in een vorm die net wat chiquer is dan een simpel etiketje. Prijzen vind je bij ons prijsoverzicht.

Biotop envelop met bijpassende adressticker
Regenboog geboortekaartje met bijpassende envelop en adressticker
Zachtgroene adressticker met illustratie
Achterzijde envelop met ruimte voor afzender

Gerecyclede sluitstickers

Om de enveloppen mooi dicht te plakken gebruiken we graag bijpassende sluitzegels.

We hebben ronde sluitstickers én rechthoekige (met afgeronde hoekjes), maar net wat jij het mooiste vindt. Deze sluitzegels zijn duurzaam geproduceerd. We laten deze stickervellen van gerecycled papier printen en ze zijn voorzien van watergedragen lijm. En dan worden ze ook nog plasticvrij bij ons bezorgd (dat is dus driedubbel goed!). Prijzen vind je in ons prijsoverzicht.

Rechthoekige sluitzegel
duurzame sluitstickers
Zwarte sluitzegel "hij is er!"
sluitsticker met jippie