Mooi versturen

Als je een bijzonder kaartje hebt uitgezocht om de geboorte van jullie kleintje wereldkundig te maken, is het natuurlijk extra leuk om er zó'n mooi setje van te maken dat ook de postbode er helemaal vrolijk van wordt. Je vindt hier alle benodigdheden en info.

Enveloppen adresseren

De adressen voor de geboortekaartjes laten printen. Dat klinkt dat goed, of niet?

Als je de enveloppen door ons laat adresseren, hebben de kaartjes en de enveloppen helemaal dezelfde stijl. Maar er is nog een voordeel: het scheelt jullie enorm veel schrijfwerk. Je hoeft ons namelijk alleen jullie adressen-Excelletje te mailen. Wij zorgen daarna voor de rest. We ontwerpen adresbandjes op maat en we plakken ze alvast voor jullie om de enveloppen heen. Geen standaardontwerpen dus, maar iets dat écht bij jullie kaartje past in een vorm die net wat chiquer is dan een simpel etiketje. Prijzen vind je bij ons prijsoverzicht.

envelop met bruine adressticker
geboortekaartje met bijpassende envelop met print
Zandbruine envelop met zwart print
envelop met adres en afzender

Sluitstickers

Om de enveloppen mooi dicht te plakken gebruiken we graag bijpassende sluitzegels.

We hebben ronde sluitstickers én rechthoekige (met afgeronde hoekjes), maar net wat jij het mooiste vindt. Deze sluitzegels zijn duurzaam geproduceerd. We printen ze zelf op stickervellen van gerecycled papier en ze zijn voorzien van watergedragen lijm. En dan worden ze ook nog plasticvrij bij ons bezorgd (dat is dus driedubbel goed!). Prijzen vind je in ons prijsoverzicht.

Rechthoekige sluitzegel
Sluitzegel voor op doopsuikers
Zwarte sluitzegel "hij is er!"
Sluitzegel - Jippie!