Een We zijn zo blij-kaartje in de maak

Werkwijze geboortekaartjes

Een We zijn zo blij-kaartje in 8 stappen

Hebben jullie op onze site een kaartje gevonden dat jullie hart sneller doet kloppen? Leuk, we zouden het een eer vinden om mee te werken aan de aankondiging van jullie kleintje! Maar hoe gaat dat eigenlijk? 

STAP 1: gratis proefkaartje

Op de pagina van je lievelingskaartje klik je op ‘proefkaartje aanvragen’. Je vult je gegevens in en nadat je op ‘bestelling bevestigen’ hebt geklikt gaan wij zo snel mogelijk met je aanvraag aan de slag. We nemen even contact met je op en laten je weten wanneer je je proefkaartje kunt verwachten.

STAP 2: jullie wensen en offerte

Overtuigd door het proefkaartje? Leuk, dan gaan we aan de slag! Meestal overleggen we per mail wat jullie wensen zijn, maar bellen kan natuurlijk ook als je dat fijn vindt. En we maken op basis van jullie wensen ook altijd een (vrijblijvende) offerte, waarin jullie aanvraag duidelijk omschreven is. Betaling vindt achteraf plaats.

STAP 3: ontwerpen

Is het proefkaartje al helemaal naar wens en hoeven we alleen de naam en de geboortegegevens te veranderen, dan zijn we zo klaar! Maar desgewenst passen we kleuren, materialen en lettertypes aan, zodat het kaartje echt aansluit bij jullie wensen. Natuurlijk ontwerpen we ook helemaal op maat. Tijdens het ontwerpproces overleggen we vaak. Je krijgt steeds per mail een vrijblijvend voorbeeld-pdf’je, maar het is ook mogelijk om een echte proefdruk te ontvangen (kosten variëren van € 10 tot € 15, afhankelijk van welk type kaart jullie hebben gekozen). Zijn jullie helemaal tevreden? Dan maken we de bestelling definitief. 

 

STAP 4: wachten tot de baby er is

Dit is een vrij langdradige stap waar niet zoveel over te zeggen is, behalve: sterkte! We duimen met jullie mee dat de baby zich snel aandient.

 

STAP 5: de geboortegegevens invullen

En dan… Hoera, jullie kindje is geboren! Stuur ons - wanneer jullie daaraan toe zijn - even een mail met daarin de ontbrekende gegevens (zoals de naam, de geboortedatum, -tijd, -gewicht). Een appje mag ook. Wij zullen die gegevens dan zo snel mogelijk verwerken en jullie de laatste, definitieve pdf-proef mailen.  


Tip: de tekst in de definitieve proef is jullie verantwoordelijkheid. Kijk alle teksten dus even heel goed na. Natuurlijk let je er goed op dat de naam juist gespeld is, maar typen is mensenwerk en ook in andere teksten kunnen foutjes sluipen. Dit is het moment om ze te tackelen, want als het kaartje straks gedrukt is kunnen we het niet meer voor je aanpassen. Dank je wel alvast voor je oplettende blik!


STAP 6: drukwerk bestellen en in elkaar zetten

Zodra we jullie akkoord hebben op de laatste pdf-proef, sturen we de bestanden naar de drukker. Wij zorgen ervoor dat de kaarten kant-en-klaar bij jullie geleverd worden. Daardoor duurt het wel iets langer voor je de kaarten ontvangt, maar dan heb je lekker zelf geen knutseldag meer nodig in je kraamweek! Na maximaal een week heb je de kaartjes in huis (maar vaak al eerder). 

Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan, dan laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten!


Levertijd letterpress: Heb je een letterpresskaart besteld? Dan is de levertijd sowieso een week.


STAP 7: jullie bestelling is onderweg!

Wanneer jullie kaarten met de post meegaan, ontvang je een track & trace-code zodat je precies kunt bijhouden wanneer de postbode op de stoep staat. (We versturen de kaartjes dus altijd naar jullie zelf en niet direct naar jullie vrienden en familie.)

STAP 8: de betaling

Ongeveer gelijktijdig met de verzending van jullie kaarten sturen we je de factuur per mail. We vragen je deze binnen twee weken te betalen. Dank je wel alvast hè ;)