Over ons

Dit zijn wij, Irene (links) en Maaike (rechts). Hier lees je iets meer over wie we zijn en waarom we doen wat we doen.

Om met dat laatste te beginnen: geboortekaartjes maken we omdat we dat het allerleukste vinden om te doen. Punt.

We zijn al jarenlang vriendinnen, en ook een beetje familie. Onze mannen zijn namelijk neven.

Maaike ontwerpt al sinds 2013 de mooiste trouwkaarten onder de naam Ik blijf je trouw. We zijn zo blij is ons gezamenlijke geboortekaartjeslabel, waar we sinds 2018 aan werken.

Dikke kans dat, wanneer je bij ons informeert naar een geboortekaartje, je contact hebt met Irene. Zij is de hopman geboortekaartjes. Ze zorgt ervoor dat het kaartje van jullie keuze helemaal aan jullie wensen wordt aangepast en dat het vervolgens kant-en-klaar geknutseld bij je wordt afgeleverd. ⁠

We moeten door want we moeten verder, stilstand is achteruitgang en zo meer! Daarom is onze Maaike altijd bezig met mooie nieuwe ontwerpen en het nóg beter maken van ons bedrijf. En ben je op zoek naar een mooie trouwkaart, dan is Maaike sowieso je vrouw. Bij Ik blijf je trouw doet zij ook het klantcontact en de verkoop.⁠

We werken allebei op ons eigen kantoor, maar samen is gewoon beter dan alleen. Daarom treinen we eens in de week naar onze studio in Arnhem. Daar inspireren (én vervelen) we elkaar en kunnen we ongegeneerd vragen op de ander afvuren. Zo'n samenwerkdag vliegt werkelijk voorbij, maar is ook altijd heel erg fijn! Soms mogen we naderhand zelf cocktails drinken van onszelf, omdat we als bazen best meevallen. 

Heb je nog vragen aan ons, bijvoorbeeld over onze lievelingsdieren, hobby's, favoriete muziek, een recept van epische proporties of iets dat wel echt met kaartjes van doen heeft? Mail ons dan vooral even! Je leert ons nóg beter kennen op Instagram. En je mag ons natuurlijk altijd even mailen als je met een prangende vraag zit ;)