Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis proefkaartje

Persoonlijke lakzegels

Een persoonlijke lakzegel, dat is wat je noemt de kers op de taart. Zoals de naam al doet vermoeden, ontwerpen we ze op maat. Je kunt er dus van maken wat bij jullie past. Dat kan een hartje zijn, maar bijvoorbeeld ook een detail uit het geboortekaartje. En wat dacht je van de initialen van jullie kindje? Dan heb je iets heel tofs in handen: een lakstempel waarmee jullie zoon of dochter de rest van zijn of haar leven heel bijzondere post kan versturen!

Een lakzegel is dus een heel chique, maar vooral persoonlijke manier om je enveloppen te sluiten. Bijzonder hoor!

Hoe werkt dat? Vroeger, toen ridders en jonkvrouwen hun post verstuurden, moesten ze druk in de weer met een vlammetje en zegellak. Maar zelfs lakzegels gaan met hun tijd mee. Wij kunnen ze namelijk alvast voor jullie maken. Dan krijgen jullie ze met een stukje dubbelzijdig tape op de achterkant en kunnen jullie ze een stuk eenvoudiger op het puntje van de envelop plakken. Klaar is Kees! Makkelijk en toch heel echt.

Enkele praktische zaken:

  • De stempels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wil je daar meer over weten, stuur ons dan even een mail.
  • Je moet de lakstempel op tijd bestellen. De levertijd kan namelijk oplopen tot een maand. (Bijkomend voordeel: als je ze minimaal 4 tot 6 weken van tevoren bestelt, zijn ze wat goedkoper!)
  • De prijs is inclusief verzendkosten, wel zo fijn.
Prijs berekenen
€60,00