Prijsoverzicht

Omdat het, voor je ergens ja tegen zegt, fijn is om te weten wat het gaat kosten, zie je hieronder een aantal voorbeeldprijzen. De prijzen lopen nogal uiteen dus als je het exact wil weten, vraag dan bij de kaart van je keuze eenvoudig een offerte aan.

Deze voorbeeldprijzen zijn vooral om je alvast wat inzicht te geven in wat jullie geboortekaartje ongeveer gaat kosten. Mocht je er vragen over hebben, laat je het dan weten?

Enkele geboortekaartjes

Prijzen voor enkele geboortekaartjes

De naam zegt het al, dit is een ongevouwen kaart. Aan beide zijden bedrukt en eventueel voorzien van iets extra. Daarbij kun je denken aan een voorvel, een wikkeltje, een handgescheurd randje, een (minil)label en nog veel meer (voorbeelden zie je hieronder).

 • De prijs voor 50 enkele geboortekaartjes ligt tussen € 196,25 en € 205,- afhankelijk van het materiaal en het formaat. Bestel je er meer dan 50, dan kost iedere extra kaart tussen € 0,65 en € 0,85 per stuk. 
 • De losse extra's variëren in prijs, maar de kosten voor 50 stuks liggen tussen de € 32,50 en € 75. Hierna is de prijs per stuk maximaal € 1, maar meestal minder :-)

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Gevouwen geboortekaartjes

Prijzen voor gevouwen geboortekaartjes

Een kaart kan op veel manieren gevouwen worden: als wikkel, drieluik, aan de boven- of zijkant (voorbeelden zie je onder dit tekstblok). Ik splits de prijzen hier onder in dubbele kaarten (met één vouw) en drieluik kaarten (met meerdere vouwen).

 • De prijs voor 50 dubbele kaarten ligt (afhankelijk van het formaat en materiaal en zonder extra's) tussen € 210 en € 227,50. Bestel je er meer dan 50, dan kost iedere extra kaart max. € 1,26.
 • De prijs voor 50 luikgevouwen, drieluik, zigzag e.d. kaarten is ongeveer € 260. Bestel je er meer dan 50, dan kost iedere extra kaart ± € 1,30.
 • Aankleden met linnendraad en een foto- of datumlabeltje kan natuurlijk ook. Dat kost ± € 35,- voor 50 stuks. Hierna is de prijs per kaart niet meer dan € 0,50.

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Pocketfold geboortekaartjes

Prijzen van verschillende pocketfolds

Ook van de pocketfolds bestaan meerdere versies en vouwwijzen. Hieronder zie je de (voorbeeld)prijzen op volgorde van de afbeeldingen onder dit tekstblok (van links naar rechts).

 • De prijs voor 50 pocketfolds met ingestoken tekstkaarten is ± € 375,- (incl. linnendraad). Daarna is de prijs per stuk ongeveer € 3.
 • De prijs voor 50 kaarten met vakje aan de onderzijde incl. tekstkaarten en fotootjes is ± € 356. Daarna is de prijs per stuk ongeveer € 2,75.
 • De prijs voor 50 drieluikkaarten met ingestoken tekstkaarten is ± € 353 (incl. linnendraad). Daarna is de prijs per stuk ongeveer € 2,95.
 • Losse fotootjes of kraamborrelkaartjes kosten ± € 56,25 voor 50 stuks en daarna ± € 0,65 per stuk.

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Extra bijzondere geboortekaartjes

Prijzen voor halfronde en letterpress geboortekaartjes

We kunnen jullie geboortekaartjes in élke vorm maken die jullie maar kunnen bedenken. Zoals bijvoorbeeld de halfronde babykaartjes die je hier naast ziet.

 • De prijs hiervan is voor 50 enkele kaartjes € 255. Ieder volgend kaartje kost ± € 1,80.

Letterpress geboortekaartjes zijn heel mooi en bijzonder. We maken ze namelijk alleen in opdracht, met illustraties en persoonlijke teksten.

 • De kosten van 50 enkele letterpresskaarten zijn € 495. Dit is inclusief het ontwerp. Daarna is de prijs per stuk € 1,50.
 • Voor irisdruk (een supertof kleurverloop, zie de foto's hieronder) betaal je € 75 per bestelling.

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Overige onderdelen

Enveloppen, sluitstickers en adressering
 • Enveloppen met puntklep kosten (afhankelijk van de soort) tussen de € 37,50 en € 52,25 voor 50 stuks. Iedere extra envelop kost ongeveer € 0,55 per stuk.
 • Enveloppen met rechte klep kosten max. € 42,50 voor de eerste 50 stuks. Daarna kosten ze niet meer dan € 32,50 per 50 stuks. Let op: deze enveloppen zijn dus alleen per 50 stuks te bestellen.
 • Het vooruit verzenden van de enveloppen kost € 4,15.
 • Eco-sluitzegels (rond) kosten € 27,50 voor 96 stuks. De rechthoekige sluitstickers kosten € 27,50 voor 56 stuks.
 • De prijs voor adresstickers is € 59,50 voor 50 adressen. Iedere volgende adressticker kost € 0,50. 

Deze informatie is natuurlijk verre van volledig dus vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de kaart die jullie het mooiste vinden!