Stichting Babyspullen

We zijn zo blij is vriend van Stichting Babyspullen. De stichting zorgt ervoor dat alle baby's in Nederland een goede start kunnen maken en ze geven gebruikte babyspullen een tweede leven. Een goed én duurzaam doel dus, waar we heel graag aan bijdragen.

Waarom Stichting Babyspullen?

Er zijn natuurlijk veel doelen die we zouden willen steunen omdat ze ongelooflijk goed werk doen. Dit is waarom we kozen voor Stichting Babyspullen:
  • Onze eigen kinderen zijn inmiddels die eerste, belangrijke periode voorbij. We weten dat die jaren soms al pittig genoeg zijn, ook als je je over geld niet al te veel zorgen hoeft te maken. Die ervaring zetten we graag om in iets positiefs.
  • Het is een lekker circulair doel.
  • Ook in (de buurt van) jouw woonplaats is een inzamelpunt te vinden waar jij je gebruikte spullen kunt doneren. Het is een tastbaar doel dus.

Hoe werkt een We zijn zo blij-donatie?

Het belangrijkste is: jij als klant hoeft er niets voor te doen en het kost je niets meer! Maar wil je graag een extra steentje bijdragen, dan kan dat.

Van iedere set die we verkopen, gaat € 5 naar Stichting Babyspullen. We zouden het superleuk vinden om van die € 5 samen met jullie € 10 te maken. Hiervoor zouden jullie € 5 extra kunnen overmaken (en ieder ander bedrag is natuurlijk ook heel fijn!). Het staat jullie natuurljk helemaal vrij of jullie dat willen. Vrijwillig is ook echt vrijwillig!

Voorbeeld

Dit is hoe je bij kunt dragen aan Stichting Babyspullen:

Voorbeeld A

Jullie plaatsen bij ons een bestelling van € 300. Jullie maken € 300 aan ons over en wij zorgen dat daarvan € 5 naar Stichting Babyspullen gaat.

Voorbeeld B

Jullie plaatsen bij ons een bestelling van € 300. Jullie maken € 305 aan ons over en wij zorgen dat daarvan € 10 naar Stichting Babyspullen gaat.

Handige tip!

Een leuke tip voor als je zelf al voldoende babyspullen in huis hebt voordat je kleintje geboren wordt:

Vermeld een donatie aan Stichting Babyspullen als cadeautip op jullie geboortekaartjes. Neem van tevoren even contact met hen op om af te spreken hoe je dat het beste kunt regelen.

Meer informatie