Werkwijze

Werkwijze
Hopelijk hebben jullie op onze site een kaartje gevonden dat jullie hart sneller deed kloppen. We vinden het een eer om voor jullie aan de slag te mogen! Maar hoe gaat dat dan eigenlijk? 
 
Proefkaartje
Als jullie een kaartje hebben gezien dat jullie aanspreekt, dan kun je even contact opnemen. We kunnen jullie dan – als jullie dat willen – een gratis proefexemplaar toesturen. Zo kunnen jullie even kijken hoe het kaartje er ‘in het echt’ uitziet. Van alle geboortekaartjes in onze collectie hebben we exemplaren op voorraad. 
 
Als jullie graag een proefexemplaar willen ontvangen, dan sturen we jullie eerst een mail met wat vragen. Nadat we jullie antwoorden hebben ontvangen, gaat het proefkaartje zo snel mogelijk op de post.
 
Jullie wensen
Is het proefkaartje naar jullie zin? Leuk, dan kunnen we echt aan de slag! Daarvoor willen we dan nog wat dingen van jullie weten, zoals:
  • de tekst die jullie willen gebruiken,
  • jullie kleurvoorkeuren,
  • eventuele ideeën die jullie hebben voor aanpassingen,
  • het gewenste aantal.
Mocht er naar aanleiding van jullie informatie nog iets onduidelijk zijn voor ons, dan melden we ons uiteraard even.
 
Het ontwerpproces
Als we jullie wensen op een rijtje hebben, beginnen we met het ontwerp van jullie geboortekaartje. Enige dagen later krijgen jullie een pdf per mail. In dat bestand kun je zien hoe al jullie wensen in de kaart zijn verwerkt. Mochten jullie bepaalde dingen toch liever anders zien, dan horen we dat graag en zullen we ze zo snel mogelijk aanpassen.
 
We sturen jullie bij de pdf ook de offerte. Daarin kunnen jullie per onderdeel zien welke kosten eraan verbonden zijn. Zo weet je precies waarvoor je kiest. Mochten jullie de offerte liever eerder ontvangen dan kan dat natuurlijk, laat het dan even weten. 
 
Proefdruk
Als jullie helemaal tevreden zijn met de pdf en akkoord zijn met de offerte, dan hebben we de optie om (tegen betaling) een proefdruk laten maken. Op die manier kunnen jullie alvast één echt exemplaar ontvangen van jullie kaart.
 
Bestellen
Ontwerp oké? Proefdruk oké? Dan is het alleen nog wachten op jullie baby. Wij zijn dan al bijna net zo benieuwd als jullie, en we kunnen dus niet wachten op jullie mailtje met het blije nieuws en de laatste gegevens. Als we die hebben, passen we de bestanden aan en zetten we de drukker aan het werk. 
 
Het pakketje
De drukker levert het drukwerk bij ons af. Wij zorgen voor al het handwerk aan de kaarten. 1 à 2 dagen nadat wij het drukwerk hebben ontvangen, sturen wij jullie een doosje toe met de kant-en-klare kaarten, eventuele andere onderdelen en heel veel liefde! Jullie hoeven ze alleen nog maar even in de enveloppen te stoppen.
 
De factuur
De factuur ontvangen jullie achteraf van ons per mail. We zouden het heel fijn vinden als jullie die binnen twee weken betalen.