Werkwijze

Gratis proefkaart

Heb je bij ons dé kaart van je dromen gevonden? Wat leuk! Vraag dan vooral een gratis proefkaart aan.

Ga naar het geboortekaartje dat je leuk vindt en klik daar op de knop “proefkaart aanvragen” (fijn als je dit tot maximaal twee kaartjes kunt beperken). 

Als we je aanvraag ontvangen hebben, sturen we je een vrolijk mailtje met een paar korte vragen. Nadat we jullie antwoorden daarop hebben, brengen we de proefkaart zo snel mogelijk naar de brievenbus! 

Jullie ideeën + offerte

Als het kaartje in het echt net zo mooi is als jullie gehoopt hadden en jullie er dus mee verder willen, is het tijd voor de volgende stap.

We overleggen wat jullie wensen en ideeën zijn. Soms is het kaartje al precies goed zoals het is, maar mocht je zelf nog andere ideeën hebben dan horen we dat graag van jullie. We kunnen natuurlijk ook een volledig persoonlijk ontwerp voor jullie maken. 

Als we jullie wensen op een rijtje hebben, maken we een (vrijblijvende) offerte zodat je vast weet waar je aan toe bent voordat je ergens aan vastzit. Wel zo fijn, toch? 

Het ontwerpproces

Zodra jullie akkoord zijn met de offerte, ontvangen we graag alle benodigde informatie.

Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de teksten, voorbeelden van de kleuren die jullie mooi vinden en eventuele foto’s. Als we alles hebben ontvangen, gaan we voor jullie aan de slag. Jullie ontvangen dan, meestal binnen een week, een pdf met daarin het eerste ontwerp van jullie geboortekaartje. Spannend! 

Dan is het tijd om heen en weer te mailen over alle nodige aanpassingen en correcties, net zo lang tot jullie helemaal blij mee zijn met het ontwerp.

Persoonlijke proefkaart

Deze stap is optioneel. Mocht je het fijn vinden om een voorbeeld van jullie kaart te ontvangen, dan kunnen we een persoonlijke proefkaart bestellen.

Je ontvangt dan een exemplaar van jullie ontwerp op het papier dat we hebben afgesproken. De kaart zoals hij uiteindelijk écht gaat worden, dus! De kosten hiervan variëren, maar zijn ongeveer € 15. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden als je interesse hebt in een persoonlijke proefkaart.

(Voor letterpress-kaarten en sommige andere kaarten is het helaas niet mogelijk om een persoonlijke proefkaart te laten maken.)

Wachten op je baby

Dit is een vrij langdradige stap waar niet zoveel over te zeggen is, behalve: sterkte!

We duimen met jullie mee dat de baby zich snel aandient. (Dit vinden wij óók een heel spannende periode in het proces!)

Geboortegegevens

En dan… Hoera, jullie kindje is geboren! Nu kunnen we het kaartje afmaken.

Stuur ons - wanneer jullie daaraan toe zijn - even een mail of een appje met daarin de ontbrekende gegevens (zoals de naam, de geboortedatum, -tijd, -gewicht). Wij zullen zo snel mogelijk verwerken in het ontwerp en jullie de laatste, definitieve pdf-proef mailen.

Drukwerk bestellen

Zodra we jullie akkoord hebben op de laatste pdf-proef, sturen we de bestanden naar de drukker.

Omdat we onze kaartjes kant-en-klaar leveren, duurt het ietsje langer voor je de kaarten ontvangt. Maar dan heb je lekker zelf geen knutseldag meer nodig in je kraamweek! Na maximaal een week heb je de kaartjes in huis (maar vaak al eerder). Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan, dan laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Heb je een letterpresskaart besteld? Dan is de levertijd sowieso een week.

De bestelling komt eraan!

Jaaaa, ze komen eraan! Nog heel even geduld.

Wanneer jullie kaarten met de post meegaan, ontvang je een track & trace-code zodat je precies kunt bijhouden wanneer de postbode op de stoep staat. (We versturen de kaartjes dus altijd naar jullie zelf en niet direct naar jullie vrienden en familie.)

De betaling

Ongeveer gelijktijdig met de verzending van jullie kaarten sturen we je de factuur per mail. We vragen je deze binnen twee weken te betalen.

In de mail bij de factuur vertellen we je ook wat meer over onze samenwerking met Stichting Babyspullen. Wij doneren een klein deel van jullie betaling aan die stichting en geven jullie graag de mogelijkheid om iets extra's bij te dragen (geheel vrijblijvend natuurlijk!) Dank je wel alvast voor jullie betaling, ook namens de stichting ;) !